Mafya Savunması

Tüm KategorilerTÜM KATEGORİLER
Reklamlar
Mafya Savunması
Mafya savunması oyunu bu oyun gerçekten mükemmel bir oyun. Bu oyunu oynarken dakikaların nasıl geçtiğini hiç ama hiç anlıyamıyacaksınız. Çünkü oyun o kadar sizi kendine bağlamaktadır. Oyunda yapmanız gereken mafya arabasını düşmanlardan sonuna denk savunabilmek. Fakat bunu yapmak hiç kolay olmuyacak. Düşmanlarınız çok kişi ve güçlü ekipmanları var. İlk bölümlerde düşmanlarınız size motorlarla saldıracaklardır. Bunlar seni fazla zorlamıyacak ve kolayca düşmanlarını yok edebileceksin. Fakat ilerleyen bölümlerde düşmanlarınız arabalarla , uçaklarla ,tanklarla hemde sayısı oldukça çok araçlarla size saldıracaktır. İşte o zaman sizin sonunuz olabilir. Fakat benden aldığınız ipucularıyla düşmanlarınızı halt edebilirsiniz. Dikkatlice okuyun. Öncelikle şunu belirteyim oyun kendiliğinden bölüm atlamaktadır. Düşmanları öldürdükçe para kazandığınız için  bölüm bittikten sonra oyun sizi market sayfasına yönlendirecektir. Bu markette ihtiyaçınız olan şeyleri almanız gerekiyor. Öncelikle herzaman araçınızın canını yüksek tutmanızı ve bomba stoku bulundurmanızı tavsiye ederim. Oyunda ayrıca benzin taşıyan tankerleri vurduğunuzdada düşmanlarınıza zarar verip öldürebilirsin. Gelelim asıl ipucuya oyunda düşmanlarınızı vuruyorsunuz fakat az para kazanıyorsunuz buda sizin iyi silahlar ve cephaneler almanızı sağlamıyor. Ama bununda bir yolunu sizin için buldum. Canınızı en yüksek seviyeye getirin iki, üçte bomba alın. Sonra oyuna başlayın oyuna başladıktan sonra düşmanlarınızı birazını öldürün biraz para kazandıktan sonra ateşi kesin. Düşmanlarınız sizi öldürsün. Böylelikle yeni oyuna başladığınız zaman bir önceki bölümdeki kazandığınız para duracaktır. Hemde araçınızın canı yine aynı kalacaktır. Bunu üç , beş sefer yaptıktan sonra düşmanlarınızı vurun ve oyunun bölümünü geçin. Markette gittikten sonra bölümde kazandığınız bir sürü paranız olacaktır. O parayla isterseniz kamyonunuzun arkasına adamlar alın. İsterseniz kamyonun arkasına silah alın. İsterseniz de canınızın seviyesi hem fazlalaştırın hemde o fazlalaştırdığınız kadar canınızı doldurun. Bomba ve yağ almak isterseniz onlarıda alabilirsiniz. Tabi bunların hepsini yapabilmek için çok para kasmanız gerekmektedir. Toplamda yirmi beş bölümden oluşan bu oyunu bitirdikten sonra oyunu bitirdim yazarak en iyi olduğunu herkeze gösterebilirsin. Mafya savunmasını oyununda sizlere başarılar dileriz arkadaşlar.
  • Oyun
  • :
  • Mafya Savunması
  • Eklenme
  • :
  • 22.12.14 tarihinde eklendi
  • Oynanma
  • :
  • 1466 kişi oynadı
  • Beğenme
  • :
  • 0 kişi beğendi
  • Etiketler
  • :
anahtar-toplama

Mafya Savunması Facebook Yorumları

Mafya Savunması Yorumları

Bu oyun hakkında ne düşünüyorsun ?